Kosár

Az Ön kosara üres.

Tanulj Te is idegen nyelvet a ChatGPT segítségével!

Tanulj Te is idegen nyelvet a ChatGPT segítségével!

Észrevetted, hogy az utóbbi időben mindenki arról beszél, hogyan tanul, dolgozik, szórakozik a mesterséges intelligencia különböző eszközeivel? Itt az ideje, hogy Te is felfedezd ezt a lehetőséget és a saját előnyödre használd fel! Nézzük most, hogy használhatod ezeket a lehetőségeket a nyelvtanulásod, nyelvi készségeid fejlesztése terén. Az online tananyag megrendelhető itt: https://www.mindigtanulunk.hu/tanulj-barmely-idegen-nyelvet-a-chatgpt-segitsegevel/

Üdv a mesterséges intelligenciával nyelvet tanulók rohamosan növekvő táborában!

Észrevetted, hogy az utóbbi időben mindenki arról beszél, hogyan tanul, dolgozik, szórakozik a mesterséges intelligencia különböző eszközeivel?

Itt az ideje, hogy Te is felfedezd ezt a lehetőséget és a saját előnyödre használd fel!

Nézzük most, hogy használhatod ezeket a lehetőségeket a nyelvtanulásod, nyelvi készségeid fejlesztése terén.

Tanulj Te is idegen nyelvet a ChatGPT segítségével! A jelenleg meglévő nyelvtudásodnak megfelelő szinten!

Fedezd fel a nyelvtanulás új dimenzióját a “Mindigtanulunk.hu” online tananyagával, melyet az AI/Mesterséges Intelligencia – a ChatGPT és más eszközök – nyújtanak Neked!

Szerezd be most magadnak – egyetlen magánóra áráért, mindössze 5.490 Ft – ezt az “ingyenes segédtanárt!”

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

De miért kell Neked újra és újra, vagyis folyamatosan nyelvet tanulni?

Remélem, Te is úgy gondolod, hogy a nyelvtudás nem az érettségi, nem a nyelvvizsga, nem a felvételi, nem csak egy jobb munkahely megszerzése miatt kell, hanem azért, hogy megértsd a világot – és jól elboldogulj benne J

Bárhol is tanulsz most vagy tanultál – közoktatás, nyelviskola, magántanár, nyelviskolai csoport – bármilyen jó nyelvtanárod is van, szükséged lehet az órán kívül is sok-sok gyakorlásra annak érdekében, hogy az ismereteid készségszintre emelkedjenek – és tudj jól  kommunikálni – szóban és írásban.

Ezt a lehetőséget nyújthatja Neked a mesterséges intelligencia egyre bővülő eszköztára – persze, csak ha megtanulod jól használni.

Ezt érheted el a „Tanulj idegen nyelvet a ChatGPT-vel” c. online tananyagunkkal, amit most – egy magánóra áráért – megtanulhatsz!

Mi lehet a gond a nyelvtanulásoddal, hogy akár többéves tanulás után sem vagy magabiztos a tanult nyelv sikeres használatában? Lehet, hogy ezek valamelyikét Te is tapasztalod?

  • Eddig is sok órát fektettél már a nyelvtanulásba, mégsem tudsz bátran megszólalni,
  • Nincs annyi pénzed vagy időd magánórákra, nyelvórákra, mint amennyit – szerinted is – gyakorolni kellene,
  • Nincs megfelelő szókincsed egy kötetlen beszélgetéshez
  • Úgy érzed, nem rendszerezett a tudásod
  • Hiányosak a nyelvtani alapjaid
  • Kihagytál sok időt, nem használod napi szinten a nyelvet és úgy érzed, mintha mindent elfelejtettél volna…
  • Szükséged lenne a mindennapi kommunikációban a nyelvtudásra
  • Annyit foglalkoztál már a nyelvtanulással, hogy jogos lenne egy eredménycélt kitűzni (pl. egy nyelvvizsga, egy emeltszintű érettségi, szabad, kötetlen beszélgetés élménye a munkahelyen vagy egy baráti társaságban…)

Szerintünk van megoldás! 

Akárhány éves vagy, akárhány éve tanulod a nyelvet, akármilyen szinten is érzed most magad, hidd el: EL TUDOD ÉRNI a KITŰZÖTT CÉLOD!

Mutatjuk, hogyan! 

Szerezd be magadnak a ChatGPT-t, mint egy ingyenes „segédtanárt”!

Ez lehet a mi online tananyagunk, mellyel megalapozhatod ezt a készséged, amivel aztán folyamatosan – akár nyelvtanár segítségével, akár önálló tanulással- folyamatosan tudsz nyelvet tanulni.

Meglátod, néhány hét használat után már LÁTHATÓ lesz az eredmény! 

Mindegy, hogy melyik általad már tanult nyelvről beszélünk.

Mindegyik nyelven működik!

Az életkor nem akadály!

Jól beszélni egy nyelvet minden életkorban fontos! A mesterséges intelligencia lehetőségeinek bevonása nem csupán a fiatalok privilégiuma. Megnyugtatunk, hogy a ChatGPT használatához még csak különösebb informatikai ismeret sem szükséges!
Vágj bele – bármely életkorban – ha Te is igénybe vennéd, ezt az ingyenes “segédtanárt”, aki segít Neked a választott nyelv gyakorlásában! 

Miért választottuk – mintegy „segédtanárként” – a ChatGPT-t?

A válasz egyszerű!
A ChatGPT a jövő nyelvtanulási eszköze, amely új dimenziót visz a nyelvtanulásba! A legújabb generációs mesterséges intelligencia, most a te szolgálatodban áll, hogy támogassa nyelvtanulásod! 

Amit megtanulhatsz ebben a kurzusban

A tananyag bevezetőjében megismerheted a mesterséges intelligencia és a ChatGPT világát, és röviden összefoglaljuk, hogy hogyan segíthet neked a ChatGPT a nyelvtanulásban!

A ChatGPT nemcsak az angol nyelvhez nyújt segítséget, hanem szinte az összes élő idegen nyelven. A példáinkat úgy állítjuk össze, hogy megértsd, akkor is, ha nem angolul, hanem más idegen nyelven tanulsz.

A ChatGPT kiadott parancsait és válaszait lefordítjuk magyar nyelvre, hogy mindent könnyen megérts! Tehát, még ha jelenleg nem is beszélsz a tanult nyelven magas szinten, ne aggódj, Te is tudod használni!

A tananyag minden egyes leckéjében egy-egy nyelvi területre, komponensre és készségre fókuszálunk, és konkrét példákon keresztül mutatjuk be, hogyan használhatod a ChatGPT-t.

A ChatGPT segítségével gyakorolhatsz írásbeli kommunikációt, javíthatod nyelvtani hibáidat, fejlesztheted szókincsedet, és gyakorolhatsz különböző szituációkban és párbeszédekben.

A tananyag nemcsak a szokásos nyelvtani gyakorlatokat és szókincsfejlesztést kínálja. A ChatGPT-vel való interaktív kommunikáció révén valóságos szituációkat teremthetsz, életszerű párbeszédeket gyakorolhatsz, és még a szóbeli kommunikációban is fejlődhetsz!

Megtanuljuk, hogyan adjunk olyan utasításokat, parancsokat, kéréseket a ChatGPT-nek, hogy a legmegfelelőbb választ legyen képes adni.

Minden egyes leckében konkrét útmutatást találsz arra, hogyan beszélgess a ChatGPT-vel, hogyan javítsd a nyelvtani hibáidat, és hogyan állíts össze nyelvtani gyakorlófeladatokat.

Megmutatjuk, hogyan fejleszd a fogalmazási készségedet és a szókincsedet.

Megnézzük, hogyan lehet elérni videókat, hogy a ChatGPT összefoglalja a YouTube szövegét. Sőt, még arra is látunk példát, hogyan lehet az AI-val élőszóban is beszélgetni!

Rendeld meg most egyetlen magánóra áráért ezt az online tananyagot!

Kezdj hozzá! Várunk a mesterséges intelligencia eszközeit használók rohamosan növekvő táborában!

Ne maradj le, inkább szerezz előnyt! Meglátod, megéri!

 

További hírek