Raktáron

Reklám az Interneten

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
A gazdagon illusztrált gyakorlati kézikönyv a szerzők kiterjedt kutatásai alapján részletesen bemutatja az internetes marketingben rejlő különleges lehetőségeket és a rohamléptekben fejlődő online reklámozás alapvető kérdéseit. Külön fejezet foglalkozik…
4 800 Ft 1 990 Ft
(1 895 Ft + 5% ÁFA) / db
A gazdagon illusztrált gyakorlati kézikönyv a szerzők kiterjedt kutatásai alapján részletesen bemutatja az internetes marketingben rejlő különleges lehetőségeket és a rohamléptekben fejlődő online reklámozás alapvető kérdéseit. Külön fejezet foglalkozik többek között az internetes direkt marketinggel, a reklámok mérési módszereivel, pozicionálásával, árképzésével, az online piackutatással, a reklámvásárlás folyamatával, a reklámok értékesítésével, ezenkívül részletes mintát találunk médiaajánlat készítésére. A kötet végére illesztett kiegészítésben megtalálhatók a legfontosabb online marketing szakkifejezések, az ingyenes levelezést kínáló magyar szolgáltatók. Ez a kézikönyv nem hiányozhat egyetlen internetes reklámmal foglalkozó szakember, ügynökségi munkatárs vagy hirdető könyvespolcáról sem. A kezdők lépésről lépésre ismerkedhetnek meg az új médium kínálta egyedülálló lehetőségekkel, a gyakorlott marketingszakemberek pedig tovább bővíthetik a témával kapcsolatos ismereteiket.
 
Metaadatok
 
ISBN: 963 7910 73 5
Szerző: Robin Zeff-Brad Aronson
Kiadó: Geomédia
Kiadási év: 2000
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek