Kosár

Az Ön kosara üres.

Alexander Oakwood: Aforizmák könyve...

A NAP AJÁNLATA az értékes gondolatok kedvelőinek!
ÖN TUDJA MI JÓ, MI ROSSZ, MI MŰKÖDIK ÉS MI NEM? 
KÍVÁNCSI, HOGY MÁSOK MIT GONDOLNAK ERRŐL?

Alexander Oakwood Aforizmák könyve. 6722 gondolat az életről, az üzletről, a politikáról, a nagyvilágról I-II. egyik leghíresebb könyvében 412 témában több mint 2000 szerzőtől olvashatnak erről.
http://ilskonyvesbolt.superwebaruhaz.hu/item/535389
A gyűjtemény fókuszában a cselekvés áll: cselekvés a hétköznapok forgatagában, az üzlet világában, a politikában. Cselekvés egy olyan világban, ahol mint Henry James, a gyűjtemény egyik szerzője írja:
„Az élet valójában csata. A gonosz arcátlan és erős. Az szépség varázslatos, de ritka. A jóság hajlamos arra, hogy gyenge legyen. Az ostobaság gyakran pökhendi és kihívó. A magas posztokon gyakran hülyék ülnek, az értelmesek pedig lennt szenvednek, és az emberek többsége boldogtalan. De ez a világ - bár olyan, amilyen - nem valami rossz illúzió, nem a fantázia szüleménye, nem rémálom. Ismét és ismét ráébredünk erre. Nem felejthetjük el, nem tagadhatjuk le, nem szabadulhatunk tőle.”

Ízelítő a témákból:

Adók-Aggódás-Akarat-állhatatosság-Bankok-Becsület-Befolyás-Beosztott-Bürokrácia-Célok-Cinizmus-Család-Cselekvés-Demagógia-Döntés-Egyenlőség-Egyetértés-Egyéniség-Ellenség-Előítéletek-Elvek-Erény-Eszmények-Érdek-Fanatizmus-Főnök-Gazdagság-Halogatás-Harag-Hatalom-hazugság-Házasság-Humor-Igazság-Jellem-Karrier-Képességek-Képmutatás-Kétkedés-Kockázat-Kompromisszum-Kötelesség-Közgazdászok-Közhely-Kudarc-Lehetőség-Lelkesedés-Marketing-Meggyőződés-Médiák-Munka-Nehézségek-Népszerűség-Optimizmus-Ostobaság-Önállóság-Önbizalom-Önzés-Őszinteség-Pártok-Pesszimizmus-Pénz-Politika-Pontosság-Profit-Siker-Sors-Szabadság-Szokások-Tehetség-Tudás-Tulajdon-üzletember-Vállalkozás-Változás-Vezetők-Vita-Zsarnokság-Zseni

Lapozza át online könyv webáruházunk felületét - kényelmesen otthonról!
Már közel 1000 könyv várja Önt!
http://ilskonyvesbolt.superwebaruhaz.hu
Nyelvkönyvek, szakkönyvek, s akár további üzleti könyvek is - nagyon jó áron!
Válassza ki a keresett könyvet a webáruházban, majd megrendelje meg. A könyvet átveheti személyesen az ILS Nyelviskolában vagy a futártól.

Címünk, ahol megtalál minket:
3100 Salgótarján, Meredek út 9.
Kövesse akcióinkat a facebook oldalunkon:
www.facebook.com/katedrasalgotarjan
További információ: 
www.salgotarjan.katedra.hu
salgotarjankatedra@gmail.com
06-30-625-8564