Kosár

Az Ön kosara üres.

Chat GPT? Szülőként Te is fordítsd az előnyödre!

Chat GPT? Szülőként Te is fordítsd az előnyödre!

Biztosan Te is sokat gondolkodsz azon, hogyan tudnád jobban támogatni és segíteni gyermekedet a mindennapi tanulásban vagy akár a szabadidős programjai tervezésében, szervezésében. Ahogy a világ gyorsan változik, új technológiák jelennek meg, melyek új lehetőségeket nyitnak a saját és a gyerekeink fejlődése számára is. Az egyik ilyen fantasztikus eszköz, amit érdemes megismerned, a ChatGPT. Az online tananyag megrendelhető itt: https://www.mindigtanulunk.hu/chatgpt-te-is-forditsd-az-elonyodre/

Biztosan Te is sokat gondolkodsz azon, hogyan tudnád jobban támogatni és segíteni gyermekedet a mindennapi tanulásban vagy akár a szabadidős programjai tervezésében, szervezésében. Ahogy a világ gyorsan változik, új technológiák jelennek meg, melyek új lehetőségeket nyitnak a saját és a gyerekeink fejlődése számára is. Az egyik ilyen fantasztikus eszköz, amit érdemes megismerned, a ChatGPT.

Chat GPT? Szülőként Te is fordítsd az előnyödre!

Neked szól ez az INGYENES MINIKURZUS, ha:

Mást se hallasz az utóbbi időben, mint azt, hogy „Mesterséges intelligencia”,
AI, ChatGPT-és hasonlók- és úgy érzed, hogy:

  • Máris lemaradtam!
  • Mindenki TUDJA, csak én nem!
  • Mindenki HASZNÁLJA, csak én nem!
  • Használom, de még nem vagyok elég PROFI!

Az online tananyag megrendelhető itt.

A kollegáid  is arról beszélnek, hogy miben segíti őket az AI.

Már a gyerekeid, unokáid  is folyton azt mondogatják: „Majd megmondja a ChatGPT. „De mi az a ChatGPT?”

Lehet, hogy már tájékozódtál, már tudod, mi az, mire szolgál, de nem tapasztaltad meg, hogy a ChatGPT TÉNYLEG az okos, intelligens  segítőtársad, oktatód, asszisztensed lehet?

Ha a fentiek közül akár egy is igaz Rád akkor nézd meg  ezt a kis INGYENES MINIKURZUST – és néhány óra múlva már Te tudsz tanácsokat adni  másnak, hogy mire is használható a mesterséges intelligencia, a ChatGPT.

Felhasználási területeket mutatunk be, hogyan használhatod a ChatGPT elképesztően széleskörű tudását, akár már óvodás kisgyereked fejlesztésében, iskolás gyermeked örömteli tanulásának segítésében, kreatív támogatásában.

De mi történhet, ha nem ismered a ChatGPT lehetőségeit?

  • Lehet, hogy lemaradsz a modern technológia adta előnyökről. A gyerekek napról napra gyorsabban tanulnak és alkalmazkodnak az új technológiákhoz. Ha lemaradsz az új eszközök és megoldások megismerésével, akkor nem tudsz lépést tartani a változó világgal.
  • Ha nem ismered ezt az eszközt, akkor lemaradhatsz az interaktív kapcsolatteremtés lehetőségéről, illetve arról, hogy bármely témában azonnal tudj válaszolni a gyermeked   sokirányú kérdéseire.
  • Ha nem ismered a Chat GPT-t, akkor lemaradsz a modern, interaktív tanulási módszerek  használatának előnyeiről. Elveszítheted  a lehetőséget az innovatív tanulási módszerek megismerésére. A ChatGPT lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy játékos és interaktív módon tanuljanak. Rengeteg kérdésre, kihívásra és feladatra kaphatnak választ a ChatGPT segítségével, ami segít fejleszteni a problémamegoldó képességüket és kreativitásukat.

Csatlakozz most a ChatGPT többszáz milliós közösségéhez, és fedezd fel, hogyan teheted a segítségével könnyebbé az életed, hogyan lehetsz a gyerekeid, unokáid tanulásának értő segítője!

Miért fontos, hogy megismerkedj a ChatGPT-vel?

  • A ChatGPT segítségével óriási lendületet adhatsz gyermekednek a tanulásban és a szabadidő hasznos eltöltésében. Ez a mesterséges intelligencia-alapú chatrobot számos lehetőséget kínál, amivel új és izgalmas módon támogathatod gyermeked fejlődését.
  • Új fejezetet nyithatsz a  gyermeked tanulásában! A ChatGPT segítségével szinte egy magántanárt kapsz  a gyermekeid mellé, aki – Veled együttműködve segíthet az iskolai feladatokban, a világ felfedezésében.

A ChatGPT felhasználási lehetőségei korlátlanok!

Csak Te lehetsz a korlát, ha nem használod, de Te lehetsz egyben a vezető is, aki  megmondja, mire is van szükséged:

– egy személyre szóló, tanulságos  mesére az óvodás, kisiskolás gyermekednek, aki szívesen hallja a mesédet a saját élményeiről,

– egy mesekönyvre, ami a születésnapi meglepetés lehet gyönyörű rajzokkal a gyermekednek,

– egy gyors válaszra, amikor felmerül az a kérdés, hogyan is épültek az  egyiptomi piramisok,

– ha tudni szeretné a kisfiad/ kislányod  egy nyaraláson a tengerparton, miért van dagály és apály?

A sor végtelen, majd meglátod!

KELL EZ NEKEM?

Képzeld el, hogy amikor gyermekednek nehézsége adódik otthon pl. a földrajz lecke megoldásában, vagy éppen valami érdekes programot szeretne szervezni a hétvégére,
Te ott lehetsz vele azonnal, akár csak egy üzenet erejéig.

A ChatGPT lehetővé teszi, hogy bármikor könnyen és gyorsan segítséget nyújthass a gyermekednek, családtagjaidnak, akár a munkahelyeden vagy bárhol máshol vagy.

Neked van időd?

Az idő mindannyiunknak nagyon drága. A ChatGPT válaszai gyorsak. Nem kell órákat töltened a keresgéléssel vagy információk gyűjtésével!

A ChatGPT azonnal választ adhat a kérdésekre,  javaslatokat tehet a problémák megoldására.

Gondolj csak arra, hogy mennyi időt takaríthatsz meg azzal, hogy a ChatGPT segítségével gyorsan és könnyedén megtalálhatod a legjobb tanulási forrásokat, válaszokat bármilyen területen!

További hírek