Kosár

Az Ön kosara üres.

Tudás-varázslat! Segítsd gyermeked tanulását a ChatGPT-vel!

Tudás-varázslat! Segítsd gyermeked tanulását a ChatGPT-vel!

Milyen lenne, ha gyermeked játszva tanulhatna! Ha egy olyan ESZKÖZZEL RENDELKEZNÉL, amely segítheti őt a gyakorlásában, bármilyen téma, pl. a bolygók felfedezésében, a természeti jelenségek megértésében, az állatok világának megismerésében! Egy eszközzel, amely kérdéseidre nemcsak a válaszokat adja meg pillanatok alatt, hanem valóban interaktív módon ösztönzi a gondolkodást és a kreativitást. Az online tananyag megrendelhető itt: https://www.mindigtanulunk.hu/tudasvarazslat-a-chatgpt-vel/

Kedves Szülő!

Képzeld el, hogy milyen lenne, ha gyermeked szinte játszva tanulhatna! Ha egy olyan ESZKÖZZEL RENDELKEZNÉL, amely segítheti őt a gyakorlásában, bármilyen érdekes téma, pl. a bolygók felfedezésében, a természeti jelenségek megértésében, az állatok világának megismerésében! Egy eszközzel, amely kérdéseidre nemcsak a válaszokat adja meg pillanatok alatt, hanem valóban interaktív módon ösztönzi a gondolkodást és a kreativitást.

Nos, most már mindez valósággá válhat a ChatGPT használatával!

Tudás-varázslat! Segítsd gyermeked tanulását a ChatGPT-vel!

A ChatGPT, a legújabb generációs mesterséges intelligencia, most a te szolgálatodban áll, hogy támogassa gyermeked tanulását. Az online tananyagunkban megtanítjuk a szülőket, hogyan használják a ChatGPT-t a gyermekek fejlődésének elősegítésében. Legyen szó matematikáról, természettudományokról vagy más témákról, a ChatGPT segít megragadni a gyermeked érdeklődését és motivációját.

Ez a tananyag egy útmutató, amely lehetővé teszi számodra, hogy összeállíts egyedi könyvet a gyermekeddel!
Az egyedi könyvben olyan dolgok szerepelnek, amelyeket igazán szeret és inspirálják őt. Olyan személyre szabott tartalmat hozhatsz létre, amely valóban motiválja őt a felfedezésben!

Amit megtanulhatsz ebben a kurzusban

  • Olvashatsz egy rövid összefoglalást a mesterséges intelligencia alapfogalmairól.
  • Megtanulod mi az a ChatGPT, hogyan kell belépni, hogyan kell kommunikálni a ChatGPT-vel.
  • Megtanulod, hogyan, milyen területeken használhatod SZÜLŐKÉNT a ChatGPT-t gyermeked tanulásának segítésében.
  • Megtanulod, hogyan kell parancsot adni, tippeket kapsz az eredményes üzenetek megfogalmazásához.
  • Megtanulod, konkrét példákon keresztül, hogyan tudod segíteni gyermeked a tanulásban, hogyan tudod motiválni, hogy gyermeked kreatívan, élményszerűen és örömmel tanuljon.
  • Támogatást kapsz abban, hogyan lesz a ChatGPT a segítőtársad különböző témák  mélyebb megismertetésében, pl. a bolygók felfedezése, természeti jelenségek magyarázata, matek tanulás kicsiknek, nagyoknak.
  • Útmutatást kapsz arra, hogyan állíts össze egy egyedi könyvet gyermekeddel, ami inspirálja őt a tanulásban.

Legyen szülői segítőtársad a ChatGPT, s indulj el egy új, izgalmas és eredményorientált tanulási úton! Próbáld ki, ne maradj le róla!

További hírek