9789639416802 Raktáron

Varázslatos üvegek: Domború felületű üvegek festése

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
A Varázslatos üvegek c. sorozatunk első kötete a Síküvegek festése címmel jelent meg. Őszinte örömünkre szolgált, hogy néhány hét alatt sikert aratott a könyv, valamint kedvező visszhangra talált az üvegfestést hobbiként művelő alkotók körében.…
1 200 Ft 800 Ft
(762 Ft + 5% ÁFA) / db

A Varázslatos üvegek c. sorozatunk első kötete a Síküvegek festése címmel jelent meg. Őszinte örömünkre szolgált, hogy néhány hét alatt sikert aratott a könyv, valamint kedvező visszhangra talált az üvegfestést hobbiként művelő alkotók körében. Az érdeklődés talán annak köszöönhető, hogy az eddig megyarul megjelent - üvegfestésről szóló - kiadványok közül csak elenyészően kevés leírás található az oldószeres alapanyagú festészeti eljárásokról.
Az üvegfestés alaptechnikája gyakorlással megtanulható, az egész család bátran kísérletezhet vele. Bármilyen sík üvegtáblát vagy minta nélküli üvegtárgyat megfesthetünk saját ízlésünk és otthonunk színvilága, stílusa szerint. Akinek nincs messze tervezni, használhatja az általunk közölt mintákat, de meglévő tárgyakról, mesekönyvekről stb. is lehet "kölcsön venni" ötleteket, szép motívumokat.
Ebben a könyvben a hengeres, valamint a domború felületű üvegfestés alapvető fogásaival, technikájával kívánjuk megismertetni az érdeklődőt. A rajzokat és az elkészítési leírásokat - ötleteket adó kiindulásként - ismét igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja benne az ízlésének és kedvének megfelelőt. A fényképek a módszerek alkalmazásához nyújtanak útmutatást. 

Kellemes szórakozást és sikerélményt kívánunk!

A szerzők

Metaadatok

ISBN: 9639416800
Szerző: Rigóné Péter Irén - Kovács Éva - Kaposvári Emőke - Kelemen Lívia
Kiadó: Lazi Bt.
Kiadási év: 2004
raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek