9789639624191 Raktáron

Koppenhága

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
A metropolisz magával ragadó életörömével és már-már mediterrán, derűs légkörével hódít. A hosszú sétálóutcák üzleteinek kirakatában a divatvilág aktuális trendje kínálja magát. A hangulatos kiskocsmák a világ minden tájáról ide sereglett…
1 980 Ft 1 290 Ft
(1 229 Ft + 5% ÁFA) / db

A metropolisz magával ragadó életörömével és már-már mediterrán, derűs légkörével hódít. A hosszú sétálóutcák üzleteinek kirakatában a divatvilág aktuális trendje kínálja magát. A hangulatos kiskocsmák a világ minden tájáról ide sereglett látogatók – elsősorban a fiatalok – kedvenc találkozóhelyei, a sokrétű kulturális élet színterei. A látnivalók sorában a Kis Hableány az egyik legnépszerűbb, de a Tivoli és Nynhavn városrészek is megérnek egy látogatást. Az Európa legnépszerűbb úti céljait bemutató színes nyolckötetes sorozat remek ötleteivel és pontos információival minden segítséget megad ahhoz, hogy turistaként is teljes képet kapjunk a városról és annak életéről. Nemcsak a szálláslehetőségekről, a kulturális programokról és az egyéb látnivalókról tájékozódhatunk, de nyelvi segítséget is kaphatunk a könnyen kezelhető és átlátható szerkezetű könyvekből. A pontos tájékozódást több részletes térkép is segíti. Megbízható útitárs hosszabb és rövidebb utazásokban egyaránt. 

Metaadatok

ISBN: 963 9624 19 5
Szerző: Jakob Hansen
Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek