9789639560543 Raktáron

Csomózott karkötők

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Ahogyan a kézművesség szinte minden területén, így a csomózott karkötőknél is a változatosság igazán kimeríthetetlen, ötleteink a végtalanig tolhatják a határokat.Elkészítésükhöz mindössze néhány szál fonal, egy biztosítótű és színes…
1 200 Ft 800 Ft
(762 Ft + 5% ÁFA) / db

Ahogyan a kézművesség szinte minden területén, így a csomózott karkötőknél is a változatosság igazán kimeríthetetlen, ötleteink a végtalanig tolhatják a határokat.
Elkészítésükhöz mindössze néhány szál fonal, egy biztosítótű és színes fantázia szükségelteteik. A karkötőknél a fonalak színeit is megtudtuk, ám a megadott összeállítástól egyéni ízlés szerint nyugodtan bárki eltérhet.
A könyvben szereplő karkötők a a részletes leírás alapján könnyen elkészíthetők, de a technika birtokában egyéni elképzeléseinket is valóra válthatjuk. A kapkötőket fa-, üveg- vagy kerámiagyöngyökkel is díszíthetjük.
Bátran fogjunk hozzá a bonyolultnak látszó darabok elkészítéséhez is, hiszen ezek csomózása egyáltalán nem nehezebb, csupán több időt vesz igénybe, ugyanis több szállal kell dolgoznunk.
A karkötők elkészítéséhez és viseléséhez sok örömet kívánunk!

Mikulka Ferenc

Metaadatok

ISBN: 9639560545
Szerző: Mikulka Ferenc
Kiadó: Cser Kiadó
Kiadási év: 2004
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek