9789633368381 Raktáron

Példatár a Vendéglátó gazdálkodási ismeretekhez

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
BEVEZETŐ A példatár a "Vendéglátó gazdálkodási ismeretek" tankönyvhöz készült, szervesen arra épül. Az egyes fejezetcímek alatt hivatkozunk az említett tankönyv fejezeteire.…
1 200 Ft 650 Ft
(619 Ft + 5% ÁFA) / db

BEVEZETŐ

A példatár a "Vendéglátó gazdálkodási ismeretek" tankönyvhöz készült, szervesen arra épül. Az egyes fejezetcímek alatt hivatkozunk az említett tankönyv fejezeteire.
 
Néhány adat a jegyzetben eltér a tankönyvtől. Ennek oka, hogy időközben módosultak egyes jogszabályok, és a jegyzetben az új jogszabályokban foglaltak szerepelnek. (pl. általános forgalmi adókulcsok mértéke)
 
A számításoknál a következőképp kerekítettünk:
A százalékos értékeknél (viszonyszámok, szintek, haszonkulcs stb.) a második  tizedest a matematikai szabályoknak megfelelően kerekítjük, és egy tizedes jegyet írunk ki (Pl. 41,84%=41,8%)
 
Az árképzés fejezetben a nyersanyagértékek kiszámításánál a szorzatok esetében két tizedes  jegyet veszünk figyelembe, de úgy, hogy a harmadikat nem kerekítjük.
(Pl. 0,002 kg.×18.- Ft.=0,036 -0,03 Ft.)
Az ÁFA nélküli eladási árat nem kerekítjük, két tizedessel számolunk.
Az ÁFÁ-s eladási árat a matematika szabályainak megfelelően kerekítjük forintra.
Az ezer Ft-ban (eFt.) számolt értékek esetében a matematika szabályainak megfelelően kerekítünk, tizedessel nem számolunk.

 

Metaadatok

ISBN: 963336838 3
Szerző: Mayer Gyöngyi
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó és nyomda
Kadási év: 2001
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek