9789631625776 Raktáron

Hálózati ismeretek: Informatika felsőfokon

Egyedi árucikk (utolsó darab)!
A könyvben találkozhatunk a számítógép-hálózati alapfogalmakkal, a különböző hálózatok felépítésével, megvalósítási módjukkal. A könyv felépítését tekintve a jól ismert OSI modellt követi. Figyelembe vettük azonban, hogy…
1 590 Ft
(1 514 Ft + 5% ÁFA) / db

A könyvben találkozhatunk a számítógép-hálózati alapfogalmakkal, a különböző hálózatok felépítésével, megvalósítási módjukkal. A könyv felépítését tekintve a jól ismert OSI modellt követi. Figyelembe vettük azonban, hogy az OSI modellben definiált protokollok, technikák egy része már túlhaladott, jelentőségét vesztette és helyettük szinte egyeduralkodóvá váltak a nyilvános hálózatok. Külön hangsúlyt fektettünk a gyakorlatban legelterjedtebb protokollok, hálózati megoldások, technológiák, alkalmazások bemutatására, így többek között az ATM hálózatok, a modemek, a TCP/IP protokoll, a DNS, az SNMP, WWW, HTML részletes ismertetésére is. Könyvünket elsősorban a felsőfokú szakképzésben, illetve a főiskolai szintű informatikaképzésben résztvevő hallgatóknak szánjuk, de hasznosan forgathatja bárki, aki szeretne megismerkedni a számítógép-hálózatok elméleti alapjaival és alkalmazási lehetőségeivel. 

Metaadatok

ISBN: 9631625577 X
Szerző: Dr. Békési József - Róde Péter
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadási év: 2003
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek