9789630944083 Raktáron

Egyedül is megy: Adatbázis-kezelés

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Egyedül is megy című sorozatunk új kiadása az ECDL (Európai Számíhasználói Jogosítvány) vizsgákon 2004. február elsejétől érvényes új követelmények, azaz a Syllabus 4.0 előírásainak megfelelően készült. A kötetek a Windows 2000…
1 590 Ft 990 Ft
(943 Ft + 5% ÁFA) / db

Egyedül is megy című sorozatunk új kiadása az ECDL (Európai Számíhasználói Jogosítvány) vizsgákon 2004. február elsejétől érvényes új követelmények, azaz a Syllabus 4.0 előírásainak megfelelően készült.
A kötetek a Windows 2000 és Windows XP operációs rendszerek használatával történő felkészüléshez íródtak a korábbi - Windows 95/98/ME-kompatibilis - kiadáshoz képest megnövelt terjedelemben. Az ECDL ismereteinek köre nagyon közel áll az Országos Képzési Jegyzékben szereplő számítástechnikai szakmák gyakorlatias követelményrendszeréhez, ezért az OKJ-vizsgákra való felkészülésre is alkalmas. Kötetünkből az olvasó felkészülhet az ECDL ötödik moduljának vizsgájára. Az adatbázis-kezelési vizsgafeladatok sikeres megoldása érdekében részletesen bemutatjuk az Access 2002 program használatát.
A Kossuth Kiadó honlapjáról letölthetők a könyv gyakorlatainak elvégzéséhez szükséges kiinduló adatbázisok, továbbá - az összehasonlításhoz - ezek feldolgozott állapota fejezetenként és végső formájukba. A megszerzett ismeretek önállóan megoldandó feladatokkal ellenőrizhetők, ezek megoldása a kötet végén található.
A kiadvány az Access korábbi változatai (95,97,2000) kezelésének elsajátítására is alkalmas.

A SOROZAT KÖTETEI

Daró Ildikó: Az információtechnológia fogalmai
Bárány Márta: Operációs rendszerek
Mogyorósi Istvánné: Szövegszerkesztés
Mészáros Tamásné: Táblázatkezelés
Tringer Éva-Fodor Ildikó: Adatbázis-kezelés
Jókúti György: Prezentáció
Csórián Sándor: Információ és kommunkáció.

Metaadatok

ISBN: 963-09-4408-1
Szerző: Tringer Éva - Fodor Ildikó
Kiadó: Kossuth Kiadó Rt.
Kiadási év: 2003
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek