Raktáron

LAST MINUTE - ANGOL ÉRETTSÉGI

Újdonság!
Ne hagyd ki a mesterséges intelligenciát a felkészüléskor! Miért is született meg ez a könyv? A technológia az ajtón kopogtat! Nem csinálhatunk úgy, hogy nincs, nem létezik, sőt a tagadása esetleges tiltása sem egy észszerű…
5 350 Ft
(5 095 Ft + 5% ÁFA) / db

Ne hagyd ki a mesterséges intelligenciát a felkészüléskor!

Miért is született meg ez a könyv?

A technológia az ajtón kopogtat! Nem csinálhatunk úgy, hogy nincs, nem létezik, sőt a tagadása esetleges tiltása sem egy észszerű hozzáállás. Annak idején ellenezték a gőzhajót, a vasutat, sőt szinte az összes technikai és tudományos fejlődést. Mindezzel ugyan lassíthatták a haladás ütemét, de meg nem tudta állítani senki. Egy új technológiánál nem az a lényeg, hogy ellenezzük, hanem az, hogy értelmesen használjuk. A kés is nagyon hasznos addig, amíg burgonyát vágunk vele és nem gyilkolunk. Ahhoz, hogy érvényesülni tudj az életben, nélkülözhetetlen, hogy tisztában légy az alkalmazásokkal, azzal, hogy merre halad a világ, mit tud, mire képes. Ma a verseny óriási. Csak úgy őrizhetjük meg a versenyképességünket, ha ismerjük a technológiát, és azt megfelelően alkalmazzuk. Ebben a könyvben mindent megtalálsz, ami ahhoz szükséges, hogy gyorsan, hatékonyan növeld az angoltudásod, ezzel együtt a digitális kompetenciáidat. Ez mind elengedhetetlen ahhoz, hogy éretten, felkészülten lépj ki az iskola falai közül.

Választ kapsz arra, miképpen lehet a technológiát magad javára fordítani, hogyan segíthet neked a felkészülésben. Mindezek azért is kiemelten hangsúlyosak, mert nemcsak a lexikális tudásodat kell növelned, a világ ma ennél sokkal többet vár el tőled. Követelmény a saját magadért való felelősségvállalás, a jó időmenedzsment, a kitartás, az önálló tanulás képessége.

Ezt a könyvet áttanulmányozva mindezekben fejlődhetsz.

A könyvben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy kellően tájékozott légy a középszintű érettségivel kapcsolatban. Részletes leírás mutatja be a különböző típusú feladatokat, ötleteket találsz arra nézve, hogyan tudsz a mesterséges intelligenciával sikeresen, viszonylag rövid időn belül felkészülni. Emellett elárulunk olyan vizsgastratégiákat is, amelyek sok éves tanári tapasztalat termékei, határozottabbá, felkészültebbé tesznek, amolyan műhelytitkok.

Ugyan a könyv azzal a céllal íródott, hogy saját személyre szabott tanulásodat kialakítsd, ennek ellenére a mellékletben találsz érettségi mintafeladatsorokat is. Ezen kívül felsoroltuk neked azokat a témákat, amelyek előfordulhatnak az érettségin, illetve a szóbelire való felkészülésedhez egy naplót is találsz!

Az első száz vevőnek ingyenes supportot adunk bármilyen probléma felmerülése esetén. Várjuk kérdéseidet az alábbi email címen: infomynovamind@gmail.com

Meta adatok:

ISBN: 978-615-81210-3-3

Szerző: Molnárné Dr. László Andrea

Megjelenés éve: 2023.

MYNOVAMIND

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések


2023-10-16

Azt kaptam, amit rendeltem, minden előzetes információ stimmelt.

Hasonló termékek