9789630944434 Raktáron

Kisszótár: Magyar - Spanyol, Spanyol - Magyar

Egyedi árucikk (utolsó darab)!
BEVEZETŐ Szótárunk közel 10 000 olyan magyar szót tartalmaz, amelyeket alkalmasnak találtunk a mindennapi szükségletek kifejezésére; ezek a szavak lehetővé teszik , hogy…
1 980 Ft
(1 886 Ft + 5% ÁFA) / db

BEVEZETŐ

Szótárunk közel 10 000 olyan magyar szót tartalmaz, amelyeket alkalmasnak találtunk a mindennapi szükségletek kifejezésére; ezek a szavak lehetővé teszik , hogy nagy vonalakban nyomon követhessük a napi sajtó címszavait, tájékozódhassunk a legalapvetőbb gyakorlati kifejezések sokaságában.
A feldolgozott szókészlet javarésze nem csupán a magyar köznyelvet , de némiképp az azon alapuló irodalmi nyelvet is képviselni igyekszik, s bár nem térhettünk ki tájszavakra, régies kifejezésekre, felvettünk néhány, emelkedettebb stílushoz illő szót is (vélekedik, szédeleg, pityereg), amivel nem csak a megértést, de a színesebb megfogalmazást is támogatni szándékoltuk.
Szótárunkban a szavak egyjelentésűek, a szópárak a legfontosabb jelentést közlik. Nem tartalmazza szótárunk az igeragozást; a szótár magyar része az egyes szám harmadik személyű igealakot tünteti fel, szemben a spanyol főnévi igenévvel, a rendhagyó igéket pedig ×-gal jelöli. A szótár végén helyeztük el a mindennapok kommunikációjában leggyakrabban használt kifejezéseket.
A szavak kiejtése, nyelvtani alkalmazása nem képezhette a kisszótár anyagát, annak elsajátítása már nyelvtanfolyamok, nyelvi tankönyvek feladata. 

Metaadatok

ISBN: 963-09-44-43-X
Szerző: Hargitai György
Kiadó: Kossuth Kiadó Rt.
Kiadási év: 2003
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek