Raktáron

Und Was Meinen Sie?: Materialien zur Konversation und Disskussion 1.

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
ELŐSZÓ A növekvő kínálat ellenére továbbra is rapszódikus és egyre drágább hazai nyelvkönyvpiac jelentősen akadályozza az igényes, mindenkor hozzáférhető, a gyakorlatban bevált színvonalas nyelvkönyvekre építeni szándékozó…
637 Ft 510 Ft
(486 Ft + 5% ÁFA) / db

ELŐSZÓ

A növekvő kínálat ellenére továbbra is rapszódikus és egyre drágább hazai nyelvkönyvpiac jelentősen akadályozza az igényes, mindenkor hozzáférhető, a gyakorlatban bevált színvonalas nyelvkönyvekre építeni szándékozó nyelvoktató intézmények munkáját. Ezért határoztuk el, hogy részben saját folyamatos nyelvkönyvellátásunk biztosítása, továbbá a meglévő nyelvkönyvek választékának színvonalas és kedvező árú idegen nyelvű tananyagokkal való bővítése érdekében saját komplex nyelvkönyvsorozatokat indítunk. E vállalkozásunk keretében adjuk most közre a németül tanulók körében évekkel ezelőtt slágerré vált, majd gyorsan elfogyott, és egy idő óta keresett hiánycikknek számító "Und was meinen Sie?" című nagysikerű kétkötetes nyelvkönyvet átdolgozott és továbbfejlesztett változatban, amely, reméljük, újra nagy népszerűségnek örvend majd a közép- és felsőfokú német nyelvvizsgára készülők és az őket felkészítő tanárok körében.
Az "UND WAS MEINEN SIE? mostantól egy új német nyelvkönyvsorozatot jelöl, amelynek hamarosan újabb kötetei kerülnek a nyelvtanulók kezébe.
Előkészületben van a beszédkészség fejlesztését segítő tematikus szótár, megjelenés előtt áll a társalgási témakörök feldolgozásával párhuzamosan használható, a "száraz" német grammatikát olvasmányosan, élményszerűen, ugyanakkor a kipróbálás tapasztalatai szerint rendkívül hatékonyan feldolgozó nyelvtani gyakorlókönyv, valamint a "B" típusú közép-és felsőfokú állami nyelvvizsgára felkészítő, az írás- és olvasáskészséget fejlesztő gyakorlókönyv.
Most induló német nyelvkönyvsorozatunkkal szeretnénk a nyelvtanulóknak éa a nyelvtanároknak egyaránt sok örömet és sikerélményt szerezni és hozzájárulni a német nyelv minél szélesebb körű és minél eredményesebb elsajátításához.

 

Pécs, 1991. február

A SZERKESZTŐ

 

Metaadatok

ISBN: 9636412723
Szerző: Balázsik Szablyár
Kiadó: JPTE Továbbképző Központ
Kiadási év: 1991
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek