9789639071780 Raktáron

Vezetői időgazdálkodás

Akciós!
Könyvtári állományból törölt példány - jó állapotban. "...Oncken elmesélte hogyan bámult ki irodája ablakán azon a bizonyos szombat délelőttön. A szemközt elterülő golfpályán saját beosztottjait…
2 500 Ft 1 000 Ft
(952 Ft + 5% ÁFA) / db

Könyvtári állományból törölt példány - jó állapotban.

"...Oncken elmesélte hogyan bámult ki irodája ablakán azon a bizonyos szombat délelőttön. A szemközt elterülő golfpályán saját beosztottjait látta, amint épp játékhoz készülődtek. Ettől dühbe gurult. Valami azt súgta neki, ha most csoda folytán hirtelen léggyé változna, és ott zümmöghetne az emberei körül, bizonyosan efféle megjegyzéséket hallana:
"Alakul a dolog! Figyeltétek, kinek a kocsija állt be a vállalati parkolóba? Úgy látszik a főnök végre úgy döntött, megdolgozik a pénzéért!"
Ekkor Oncken lenézett az íróasztalán tornyosuló papírokra, és ráeszmélt, hogy az mind az emberei munkája. Nem a saját munkájéval maradt el, hanem az övékkel. A saját munkájával egyáltalán nem volt lemaradva, hiszen abba bele sem kezdett! Villámként hasított bele a felismerés: nem az emberek dolgoznak neki, hanem pont fordítva!"

"Ez a könyv fontos üzenetet hordoz mindazon vezetőknek, akik nem értik, miért kell éjt nappallá téve robotolniuk, mikozben munkatársaik nyugodtan lazíthanak." (Rudolf Solomon, San Francisco Examiner

Metaadatok

ISBN: 963 9071 78 1
Szerző: Kenneth Blachard, Ph.D.; William Oncken, Jr.; Hal Burrows
Kiadó: Bagolyvár Könyvkiadó Kft.
Kiadási év: 1998
Raktárkészlet mennyiség: 7 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek