9789639475106 Raktáron

Silvana Gandolfi: Az elveszett idő szigete

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Könyvtári állományból törölt példány - jó állapotban. Gyerekek és felnőttek ezrei tűnnek el évente a világon. És tárgyak milliói vesznek el. És elvész rengeteg idő is. Hová lesznek? Az Elveszett Idő Szigetére…
1 980 Ft 990 Ft
(943 Ft + 5% ÁFA) / db

Könyvtári állományból törölt példány - jó állapotban.

Gyerekek és felnőttek ezrei tűnnek el évente a világon. És tárgyak milliói vesznek el. És elvész rengeteg idő is. Hová lesznek? Az Elveszett Idő Szigetére kerülnek. Ez egy másik világ, más törvényekkel, szokásokkal, kellemes se gekkel, de bizony fenyegetésekkel is. Itt az idővel hanyagabbul bánnak, nem élnek olyan szoros időbeosztással, a feladatok sokaságának kényszerével mint mi itt a Földön. Különleges világ ez, ahol e varázslatos meseregény ifjú hősei fantasztikus kalandok sorát élik át. Az olasz írónő fantáziavilágában is ugyanúgy él a kamaszszerelem, a féltékenység, a barátság, az önfeláldozás, mint a mienkben. A regényt azoknak a fiatal olvasóknak szánjuk, akik szeretnek elképzelt izgalmas világokban kalandozni, de szívesen térnek vissza a mi valóságos világunkba is.

Metaadatok

ISBN: 963-9475-10-6
Szerző: Silvana Gandolfi
Kiadó: Ulpius - ház
kiadási év: 2002
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek