9789638620255 Raktáron

Föld felkelte

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
E ​könyv az elszabadult technológiáról – ami a jelen évezredben újraalakíthatja az emberiség sorsát –, a szabadság alapjairól, a szellemi ember méltóságáról, a független, gondolkodó, tehát döntésképes egyéniségről, és a valóban szabad…
2 490 Ft 1 990 Ft
(1 895 Ft + 5% ÁFA) / db

E ​könyv az elszabadult technológiáról – ami a jelen évezredben újraalakíthatja az emberiség sorsát –, a szabadság alapjairól, a szellemi ember méltóságáról, a független, gondolkodó, tehát döntésképes egyéniségről, és a valóban szabad akaratról szól. A téma mindenkit alaposan meg fog rázni. Számos feltáratlan területetet fed le, tudományos, széles körű, a világban eddig nem publikált (USA) kormány és közszolgálati dokumentumokat elénk tárva. 
– Forradalom a katonai (harcászati) rendszerekben és ennek hatása a békére 
– Az emberi gondolkodás és egészség manipulálása a gyógyszerek alkalmazásán, az elektromágneses tereken és más mediális eszközökön keresztül. 
– Nem halálos fegyverek, alkalmazásuk és hatásuk az emberiségre. 
– A környezet és az időjárás manipulálása. 
– A kormányzatok magánéletbe behatoló új, az otthonok magányát is ellenőrző technológiái. 
– Országos felfegyverkezés a törvény alkalmazására. 
– A legújabb HAARP történet, ami további bizonyítékokat mutat be a katonai tervek környezet befolyásoló hatására. 
Szellem, energia, atomok, molekulák, vegyületek, sejtek, testrészek, szervek alkotják az embert. Ám a felsorolt új technológiák erőteljesen támadják lényünk minden összetevőjét. A világ figyelmét elragadó számítógépek az ezredforduló táján arra késztetnek bennünket, hogy tegyünk fel kérdéseket a technológia és annak világra gyakorolt hatásával kapcsolatban. 
De, minden egyes potenciális katasztrófában benne rejlik a spirituális fölemelkedés. E kötet ezekről a szellemi megoldásokról szól.

Metaadatok

ISBN: 9638620250
Szerző: Dr. Nick Begich - James Roderick
Kiadó: Mandala-Séva Könyvkiadó
Kiadási év: 2003
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek