9789630647557 Raktáron

A bánat hegedűje

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Paládi József novelláskötete, "A bánat hegedűje" 2006-ban jelent meg először. A fogadtatás kedvező volt, az első kiadás elfogyott. Most néhány újabb elbeszéléssel kiegészítve jelenik meg a lebilincselő, színes olvasmányokat tartalmazó könyv. Bepillanthatunk…
1 500 Ft 790 Ft
(752 Ft + 5% ÁFA) / db

Paládi József novelláskötete, "A bánat hegedűje" 2006-ban jelent meg először. A fogadtatás kedvező volt, az első kiadás elfogyott. Most néhány újabb elbeszéléssel kiegészítve jelenik meg a lebilincselő, színes olvasmányokat tartalmazó könyv. Bepillanthatunk a fővárosi taxisok, a vendéglők és a kórházak világába, láthatjuk a szocializmus fojtogató légkörében vergődő, boldogságkereső kisembereket, akik semmi mást nem szeretnének, csak élni - és túlélni. Néha mégsem sikerül. Találkozhatunk az újra kapitalizálódott Magyarország elesettjeivel, a könyvesbolti eladóval, akinek lelövik a vőlegényét, s az egykori építőmunkással, akit galambok repítenek az égbe...
Paládi József novellái izzanak, égnek, a szerző biztos kézzel vezeti at olvasót a kalandos történetetekben a végkifejlet felé. Mint egy színes kaleidoszkópban, láthatjuk bennük az elmúlt évtizedek jellegzetes alakjait, és a ma valóságát. Az első kiadás több kritikusa szerint a könyv egyvégtében végigolvasható, "nem lehet letenni".
Bízunk abban, a második kiadás olvasói is így vélekednek majd.

A Kiadó

Metaadatok

ISBN: 9789630647557
Szerző: Paládi József
Kiadó: Dunapress Kiadó
Kiadási év: 2008
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek