9789638938473 Raktáron

Vagyonvonzás: 28 technika vállalkozóknak

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Légy ​Pénz Mágnes!A régi gazdaság összeomlott, MINDÖRÖKRE VÉGET ÉRT. Sose lesz már olyan, mint volt. UGYANAKKOR ha vagyonról van szó, egy alapvető tény nem változott:…
4 000 Ft 2 000 Ft
(1 905 Ft + 5% ÁFA) / db

Légy ​Pénz Mágnes!
A régi gazdaság összeomlott, MINDÖRÖKRE VÉGET ÉRT. Sose lesz már olyan, mint volt. UGYANAKKOR ha vagyonról van szó, egy alapvető tény nem változott: Legyenek bármilyen gazdasági körülmények – szárnyaló vagy recesszió, beleértve a sebesen fejlődő internet alapú új gazdaságot -, van vagyon. Ki lenne alkalmasabb bemutatni, hogy csalogasd, csábítsd, és vonzd mágnesként magadhoz, mint a „milliomos gyáros” Dan S. Kennedy?
Kennedy ebben a könyvben elmondja:
• Hogy éld meg A csodát-vonzz magadhoz nagyobb vagyont a következő 12 hónapban, mint az ezt megelőző 12 évben
• Talán vagyon taszításban szenvedsz?
• Miért értéktelen magában pozitív gondolkodás?
• Mi az 1. számú vállalkozói felelősséged?
• Igaz, hogy sok gazdag vállalkozónak van „egy sötét titka”?
• Melyik a legrosszabb vagyongátló szokás?
• Te „lehetőségekben gondolkozol”, vagy bűnös módon „végeredmény központú” vagy?
• Miért egy hatalmas Mellébeszélés és a vagyonodra veszélyes a „Csináld, amit szeretsz, és a pénz követni fog” kijelentés?
• Hogy hagyd abba a vaktában lövöldözést?
• 12 mód, hogyan növelheted „Személyes értékedet”
• Miért NE gondolj többet a bevételre!
• A 90 napos kísérlet, ami örökre megváltoztathatja az életedet.
Dan S. Kennedy multimilliomos, többszörös vállalkozó, aki évente több millió vállalkozót befolyásol tanácsadóként és business coach-ként. Széles körben ünnepelt „milliomos gyáros”, aki hosszú ideje segít vállalkozóknak elérni a hét számjegyű bevételeket és sokmilliós vagyont. Szándékosan provokatív „Mellébeszélés Nélkül” megközelítésével elnyerte a „Nyers Valóság Professzora” titulust.
„A pénz olyan mint egy gyönyörű nő: ahhoz megy és annál marad (és annak fial :) aki ért a nyelvén és tud vele bánni. Ez a könyv a pénz csábításának titkáról szól: olvasd el és add tovább a gyerekeidnek!"
Wolf Gábor, www.marketingcommando.hu
„Nem túl ezoterikus a vagyon, a vonzás és a vállalkozói siker egy könyvben? Egyáltalán NEM! Semmi „ezo-mizé” nincs abban, ahogy képes lehetsz Te is alkalmazni ezt a 28 nagyon is valóságos technikát, hogy bemágnesezd magad a vállalkozó profit számára. A 12-es, 10-es és a 26-os technikák a kedvenceim☺”
Pongor-Juhász Attila, e könyv szakmai lektora, www.pja.hu

Metaadatok

ISBN:978 963 89384 7 3
Szerző: Dan S. Kennedy
Kiadó: Pongor Publishin
Kiadási év: 2012
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek