9789636796228 Raktáron

Diákszótár: Számítástechnikai kislexikon: Általános Iskola felső tagozatosainak és középiskolásoknak

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Sorozatunk ezen kötete a számítástechnika világában történő eligazodásban segít olvasóinak. Abban a világban, amely már életünk minden területét átszövi, mivel a számítógép az életünk minden területén jelen van és egyre…
1 590 Ft 990 Ft
(943 Ft + 5% ÁFA) / db
Sorozatunk ezen kötete a számítástechnika világában történő eligazodásban segít olvasóinak. Abban a világban, amely már életünk minden területét átszövi, mivel a számítógép az életünk minden területén jelen van és egyre inkább egy mindennapi használati tárgyként tekinthetünk rá.
Könyvünk elsősorban általános iskola felső tagozatos és középiskolás diákok számára készült, de bárki hasznos információkhoz juthat belőle. Jelentős részét a fogalomtár teszi ki, amely a számítástechnikával kapcsolatos kifejezések, rövidítések magyarázatát tartalmazza. Az operációs rendszerekkel, hálózatokkal, Internettel, hardverelemekkel, szoftverekkel, illetve a (táv)adatátvitellel kapcsolatos fogalmak jelentését lehet megismerni a leírtakból. A könyv használata rendkívül egyszerű, hiszen a fogalmak ábécérendben követik egymást. A kiadvány elején a számítástechnika úttörőinek rövid életrajza található. Ezt követi a fogalomtár, amely után a parancssori (DOS) utasítások leírása következik.
Könnyebbé, gyorsabbá válik a tanulás, ha nem kell különböző szótárakban, lexikonokban kutakodni, hiszen a szükséges információ ebben a könyvben pillanatok alatt megtalálható. Reméljük, hogy szótárunk hasznos segítőtárssá, válik mindenki számára.

Metaadatok

ISBN: 978 963 679 622 8
Szerző:
Kiadó: Aquilla Könyvkiadó
Kiadási év: 2007
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!