9789637525407 Raktáron

Fájdalom - A szenvedés tudománya

Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Ez a könyv végigkalauzol bennünket mindazokon az ismereteken, amelyek a fájdalom természetéről és okairól ma rendelkezésünkre állnak. Azért érdemes bejárnunk ezt az utat, mert mindnyájan tapasztaltunk már fájdalmat és nemigen értjük ezt az érzést.…
1 950 Ft
(1 857 Ft + 5% ÁFA) / db

Ez a könyv végigkalauzol bennünket mindazokon az ismereteken, amelyek a fájdalom természetéről és okairól ma rendelkezésünkre állnak. Azért érdemes bejárnunk ezt az utat, mert mindnyájan tapasztaltunk már fájdalmat és nemigen értjük ezt az érzést. Mindannyian aggódunk, hogy mi lesz velünk később. Ráadásul mindnyájan voltunk már tanúi mások fájdalmának, amit együttérző kíváncsisággal figyeltünk, és oly sok esetben meghiúsult a segíteni akarásunk. Azokkal a meglepő dolgokkal fogjuk kezdeni, amiket az emberek és az állatok tesznek és tapasztalnak, amikor megsérülnek. Ezzel kell kezdenünk, hogy kitörölhessük az agyunkból egy merev, leegyszerűsített jelzőrendszer képzetét.

Metaadatok

ISBN: 9637525408
Szerző: Patrick Wall
Kiadó: HVG Kiadó Kft.
Kiadási év: 2003
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek