9789639409569 Raktáron

+2500 Quiz kérdés

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Könyvtári állományból törölt példány - jó állapotban. A legkülönfélébb témakörök alapján állította össze a szerző a kvízgyűjteményt, amely pontosan kettőezerötszáz kérdést tartalmaz. Ezek száz fejezetre…
440 Ft 220 Ft
(210 Ft + 5% ÁFA) / db

Könyvtári állományból törölt példány - jó állapotban.

A legkülönfélébb témakörök alapján állította össze a szerző a kvízgyűjteményt, amely pontosan kettőezerötszáz kérdést tartalmaz. Ezek száz fejezetre bontva, huszonötönként követik egymást a természettudomány és művészetek területéről vegyesen kiválogatva. Ezek között sok megoldható azoknak, akikben frissen él az általános műveltségbe tartozó információtenger, ám akad néhány különleges, kifejezetten kvízőrültek és szakbarbárok számára fenntartott kérdés is. A helyes megoldásokat a kötet második fele tartalmazza.

Metaadatok

ISBN: 963 9409 56 1
Kiadó: Vagabund
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek