Raktáron

A felnőttképzés tudománya: Bevezetés az andragógiába

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
A felnőttképzés tudománya"Válogattam a megalapozó ismeretekben (ki is a felnőtt, hogyan tanul, mivel foglalkozik a felnőttképzés tudománya, miképpen alakult történetileg, milyen főbb elméleti irányai vannak, hogyan jellemezhetők…
950 Ft 490 Ft
(467 Ft + 5% ÁFA) / db

A felnőttképzés tudománya
"Válogattam a megalapozó ismeretekben (ki is a felnőtt, hogyan tanul, mivel foglalkozik a felnőttképzés tudománya, miképpen alakult történetileg, milyen főbb elméleti irányai vannak, hogyan jellemezhetők a felnőttképzés szereplői, tervezési és szervezési megoldásai, milyen didaktikai és metodikai elgondolások érvényesülnek az andragógiában), egyes problémaköröket kissé részletesebben is tárgyalok, másokat - különféle megfontolások alapján - csak vázlatosan. Mintegy függelékképpen andragógusképző programok mintáit is közlöm, és viszonylag bő könyvjegyzéket adok a magyar nyelvű andragógiai irodalomból.
A könyv "címzett" olvasóközönsége mindazokból áll, akik valamilyen módon részesei a felnőttek tudatos fejlesztésének, de különösképp azoknak szól, akik szervezett keretek között tanulmányozzák az andragógiát. Tankönyv is lehet, amennyiben ezen nem olyan hosszabb szöveget értünk, mely zárt rendszerbe foglal egy diszciplínát, s melyet vizsgaletétel céljából "meg kell tanulni". Sokkal inkább azt szeretném azonban elérni, hogy az ismertetett adatok és a - szándékaim szerint részrehajlás nélkül - bemutatott nézetek nagyobb tudatosságra, módszerességre, e téren is kritikai gondolkodásra és fantáziájuk (fegyelmezett) kibontakoztatására ösztönözzék az olvasókat."

A szerző

Metaadatok

ISBN: 963 7315 12 8
Szerző: Dr. Zrinszky László
Kiadó: OKKER Oktatási Iroda
Kiadási év: 1996
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek