Raktáron

10 lecke az üzleti tervezésről

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Tisztelt Olvasó!Ön a Hungarian Women's World Banking, a Nők Világbankja Magyarországi Tagegyesületének kiadványát tartja a kezében, mely a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány támogatásával jelent meg.Reméljük, időben ér Önhöz kiadványunk,…
1 200 Ft 600 Ft
(571 Ft + 5% ÁFA) / db

Tisztelt Olvasó!
Ön a Hungarian Women's World Banking, a Nők Világbankja Magyarországi Tagegyesületének kiadványát tartja a kezében, mely a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány támogatásával jelent meg.
Reméljük, időben ér Önhöz kiadványunk, és még nincs Ön mögött egy sikertelen vállalkozás.
Sajnos sok csődbe jutott vállalkozás szomorú története jellemzi napjainkat. A bukás oka kettős, egyrészt az ország gazdasági helyzetéből, a szűkülő lakossági és közületi fogyasztásból ered, másrészt pedig abból, hogy az utóbbi 50 évben mindenki állami alkalmazott volt, nem volt alkalma arra, hogy megtanulja a vállalkozói lét összes tudományát.
Az, aki ma vendéglőt vagy boltot nyit, sokban hasonlít osztrák vagy francia társához, egyben azonban biztosan nem. Az osztrák, francia kezdő vállalkozó a vállalkozások világában nőtt fel, szüleitől-nagyszüleitől gyermekként megtanulhatta mindazt, amit a vállalkozásról tudni kell. Ugyanezt magyar társa már nem mondhatja el magáról.
Hiányzik az elméleti ismeret, hiányzik a gyakorlati tapasztalat. A vállalkozói lét különbözik az alkalmazotti munkaviszonytól. Nem lehet rá eleget készülni, sok veszélyre kell számítani és természetesen nagy lehetőséget rejt magában az egyéni képességek kibontakoztatására, az anyagi javak megszerzésére.

Metaadatok

ISBN: 9638401168
Szerző: Szirmai Péter
Kiadó: CO-NEX
Kiadási év: 1995
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek