Are You Listening? Feladatlapok beszédértés vizsgához

Akciós!
A jelen kötetben bemutatott feladatlapok beszédértés vizsgához nyújtanak fejlesztési és gyakorlási lehetőséget. A könyv tagolása az új angol nyelvi érettségihez igazodik (Középszint és Emelt szint), de változatos feladatai alkalmasak a hagyományos…
2 800 Ft 2 250 Ft
(2 143 Ft + 5% ÁFA) / db

A jelen kötetben bemutatott feladatlapok beszédértés vizsgához nyújtanak fejlesztési és gyakorlási lehetőséget. A könyv tagolása az új angol nyelvi érettségihez igazodik (Középszint és Emelt szint), de változatos feladatai alkalmasak a hagyományos középfokú vizsgákra való felkészüléshez is. A tananyag (könyv és kazetta) a felkészítő tanároknak egyszerre jelent könnyen felhasználható tesztmintákat, illetve a folyamatos felkészítés során rugalmasan beilleszthető, különféle témaköröket felölelő autentikusszövegeket és feladatokat. Az órai munkát segítendő a tartalomjegyzék feltünteti a szövegek hosszát, rövid tartalmát és az általános témakörökre vonatkozó utalásaikat is. A vizsgára készülők önállóan is használhatják a kiadványt nyelvtudásuk ellenőrzésére, valamint a beszédértés mérésekor elvárt teljesítmény megismerésére: a megoldókulcs (Megoldások) és a szövegek szó szerinti átirata (Szövegkönyv) segíti ebben őket. A kötet szerzője a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának tanára, több nyelvvizsgaközpont feladatírója és vizsgáztatója, valamint a British Council angol nyelvi érettségireform projektjének tagja.

Metaadatok

ISBN: 963  058156 6
Szerző: Barta Éva
Kiadó: Akadémiai Kiadó
Kiadási év: 2004, 1. kiadás
Raktárkészlet mennyiség: 2 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek